Adverteren op televisie

Non-spot advertising heeft een belangrijk voordeel: geringe productiekosten. Een commercial wordt zo vaak uitgezonden, dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Dit leidt tot hoge productiekosten. Een item in een gesponsord programma, wordt gemaakt volgens de normen van elk ander televisieprogramma. De productiekosten daarvan zijn maar een fractie.

De laatste tijd is er een ontwikkeling naar goedkoper geproduceerde, actuele spots. Ook daarvan zijn de productiekosten laag. Al met al is televisiereclame niet langer het exclusieve domein van de grote merken.

Contact gegevens

Adres:

AOTV
Havenstraat 75,
1211 KH Hilversum

Telefoon:

035 - 5445332

Thomas Berge - Commercial - Album - Kon ik maar even bij je zijn - 20 sec - Bart Smit - HD

Loading video….

TV Commercial:

Adverteren op televisie biedt de mogelijkheid om dmv. een commercial, uw bedrijf bij de kijker onder de aandacht te brengen. Deze commercial wordt tussen de uitzendingen door uitgezonden.

Reminders (Pay - off)

Een combinatie van een lange en een korte commercial in hetzelfde reclameblok. De versies samen moet het totale effect van de reclameboodschap verhogen. De korte commercial is meestal een reminder waarin bijvoorbeeld de pay-off (een zin of slogan) herhaald wordt.

Infomercial

Infomercial staat voor information-commercial. De duur van een infomercial is langer dan die van een 'standaard' commercial. U heeft de vrijheid om zelf de inhoud te bepalen. Hierdoor heeft u meer ruimte om de boodschap over te brengen.

Shoppagina.nl - Infomercial

Loading video….

TV Billboard - InternetZapp.TV

Loading video….

TV Billboard

Bij een TV Billboard heeft u de mogelijkheid dat uw bedrijfsnaam wordt gekoppeld aan een TV programma, ondersteund door een professionele voice-over. Zowel voor- als achteraf verschijnt de naam van uw bedrijf met het telefoonnummer of website.

De Klok (Onder billboard)

Televisie programma's worden voorafgegaan door de Adverteren op televisieklok, die in beeld verschijnt en aftelt tot het begin van het nieuws. Dit duurt 10 seconden. De eerste 5 seconden bestaat uit neutraal beeld zonder wervende of promotionele onderdelen. De voice-over wordt gesproken tijdens de laatste 5 seconden van de Adverteren op televisieklok: 'De klok wordt mogelijk gemaakt door [naam bedrijf].'

Hotels.nl TV - De Klok (Onder billboard)

Loading video….

Argeweb nl - Inscript Sponsoring

Loading video….

Inscript Sponsoring

Bij inscript sponsoring wordt reclame gemaakt voor uw bedrijf tijdens een TV-programma. Adverteren op televisie geeft u verschillende mogelijkheden op dit gebied. In het activiteitenprogramma; InternetZapp.TV' bijvoorbeeld. Hier biedt Adverteren op televisie onder andere de mogelijkheid dat u uw eigen website/webshop kan promoten onder het mom hoe werkt uw website. Ook kunt u bij Adverteren op televisieeen bedrijfsreportage laten maken. Of een how its made filmpje van uw bedrijfs processen.

Evenementen:

U heeft een evenement georganiseerd maar u heeft geen idee hoe u dit aan het publiek kenbaar moet maken? Adverteren op televisie biedt daarvoor de ideale oplossing. Adverteren op televisie maakt in overleg een TV-commercial voor het aankondigen van het evenement. Van dit evenement wordt een x-aantal minuten durende registratie gemaakt. Vervolgens zal in een promospot de uitzending van het evenement worden aangekondigd. Van deze registratie zal tevens een DVD voor eigen gebruik (bijvoorbeeld voor bedrijfspresentaties) gemaakt worden.

SIDN AWARDS 2010 - Event

Loading video….